MAKTAB YOSHIDAGI BOLALARDA TASHKILOTCHILIK QOBILIYATLARINI SHAKLLANTIRISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Doniyorova Nodiraxon Hasanovna, (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ta’limning jadal rivojlanib borayotgan sharoitida o‘quvchilarda yoshlikdan nafaqat akademik bilimlarni, balki muhim tashkillashtirish iqtidorini tarbiyalashga ham e’tibor kuchaymoqda. Tashkillashtirish iqtidori odamlarga o'z vaqtini, resurslarini va mas'uliyatini turli kontekstlarda samarali boshqarish imkonini beradigan bir qator ko'nikmalar va xususiyatlarni o'z ichiga oladi.