“FIZIK PRAKTIKUM” FANINI O‘QITISHDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARNING AHAMIYATI - Xamroqulova Malika, (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada zarralarning to’lqin xususiyatiga egaligi, klassik yoki kvant mexanikasining qo‟llanilish chegarasi  o‘rganilgan.