ҚОРИН БЎШЛИҒИ ХАВФЛИ ЎСМА КАСАЛЛИКЛАРИ БЎЛГАН БЕМОРЛАРДА ШАХС ЎЗГАРИШЛАРИНИНГ УЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАРИ - Рустамов У.Т., (Ustozlar uchun, 2025)
Тадқиқот қорин бўшлиғи хавфли ўсма касалликлари бўлган беморларда шахс ўзгаришларининг тарқалиши, таркибий хусусиятлари ва коморбидлиги тўғрисидаги маълумотларни ўз ичига олади.Қорин бўшлиги хавфли ўсма касалликлари бўлган беморларда шахс ўзгаришлари хар бир шахснинг характери ва хусусиятидан келиб чикиб касалликнинг оғирлиги,типологик хусусияти,касалликга хос бўлган психопатологик симптомларнинг тарқалиши, полиморфизми аниқланиб, шизотипик,истерик ва параноид бузилиш билан оғриган беморларнинг клиник мисоли келтирилган.