BOLALIK DAVRINING PSIXOLOGIK RIVOJLANISH BOSQICHLARI HAMDA UNING ILMIY OʻRGANILISHI - Sotiboldiyeva Raʼno Tursunaliyevna, (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya Inson hayotidagi eng muhim davrlar uning bolalik bosqichiga to'g'ri keladi. Aynan shu davrda bolaning jismoniy, intellektual va emotsional rivojlanishi shakllanadi. Rivojlanishning har bir bosqichi o'ziga xos psixologik xususiyatlarga ega bo'lib, ular bolaning kelgusidagi xulq-atvori, o'qish qobiliyati va ijtimoiy moslashuviga ta'sir ko'rsatadi. Ushbu maqola bolalar rivojlanishining asosiy bosqichlari va ularning psixologik xususiyatlarini tahlil qilishga bag'ishlangan.