AMIR TEMURNING HARBIY YURISHLARGA TAYYORGARLIGI - Amandavlatov Adham Absamat o’g’li (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqola Amir Temur harbiy yurishlaridan oldin lashkarlarining jangovar shayligi, anjom-aslahalar bilan ta’minlanganligi va ularning sozligi qay darajada e’tibor qaratilganligini kuzatish orqali qo‘shinni jang oldi mas’uliyatini oshirishi borasidagi tajribasini o‘rganishga bag‘ishlangan.