MAKTAB YOSHIDAGI BOLALAR UCHUN TAEKVONDONING TARBIYAVIY AHAMIYATI - Ergasheva Muxlisa G‘ulomjon qizi, (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada taekvondoning maktab yoshidagi bolalar tarbiyasidagi ahamiyati keng yoritiladi. Jumladan, bolalarda jismoniy faollik, intizom, o‘zini tutish madaniyati, ijtimoiy moslashuv, irodaviy sifatlar va ma’naviy qadriyatlarni shakllantirishdagi roli tahlil qilinadi. Sportning bu turi bolalarda sog‘lom hayot tarziga bo‘lgan qiziqishni uyg‘otish, yetuk inson sifatida shakllanishi, jamiyatda o‘z o‘rnini topishi uchun muhim tarbiya vositasidir.