VALYUTA ALMASHUV KURSLARINING O’ZGARISHI NATJASIDA YUZAGA KELADIGAN RISKLAR VA ULARNI BOSHQARISH - Xamitillayeva Jasmina Jaxongir qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu tezisda valyuta almashuv kurslarining o’zgarishi va buning natijasida zarar ko’rish xavfi vujudga kelishi, uni qanday boshqarish mumkinligi haqida so’z yuritiladi.