BOSHLANG‘ICH SINFDA FANLARNI O‘QITISHDA INNOVATSION PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNI QO‘LLASH METODIKASI - Muminova Donoxon Odilovna (Ustozlar uchun, 2025)
Metodik tavsiyada boshlang‘ich sinflarda fanlarni o‘rgatishning turli metodikalari bayon qilinadi. Umumta’lim maktablarining boshlang‘ich sinflarida fanlarni o‘qitishda innovatsion texnologiyalarni qo‘llash bo‘yicha metodik tavsiyalar keltirilgan. Innovatsion texnologiyalar yordamida dars mashg‘ulotlarini sifatini oshirish taklif qilingan.