ICHKI ISHLAR ORGANLARI TERGOVCHILARINING HUQUQIY ONGI TUSHUNCHASI, TUZILISHI VA FUNKSIYALARI. - Xamrayev Jasur Qudrat O‘g‘li (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada muallif tomonidan ichki ishlar organlari tergovchilarining huquqiy ongining  tushunchasi, tuzilishi va funksiyalari gnosologigik usulda tadqiq etish natijalari yoritib berilgan.