БОБОЖОН ТАРРОХ АЗИЗОВ – ХОДИМ ҲАЁТИ ВА ИЖОДИ. - Тошпўлатова Дилфуза (Ustozlar uchun, 2025)
Ушбу мақолада Хоразм хонлигида 47 йил ҳукмронлик қилган Муҳаммад Раҳимхон II – Феруз саройида фаолият юритиб ижод қилган шоир Бобожон Тарроҳ Азизовнинг ҳаёт фаолияти ва ижоди ёритилади.