YANGI O’ZBEKISTON TARAQQIYOTIDA TADQIQOTLARNI O’RNI VA RIVOJLANISH OMILLARI - Qudratova Diyora G’ayrat qizi (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolaning maqsadi tadqiqotlar “Yangi O‘zbekiston” rivojida muhim rol o‘ynashini va siyosiy qarorlar qabul qilish, takomillashtirishning asosiy yo‘nalishlarini aniqlash hamda iqtisodiyot, ta’lim, sog‘liqni saqlash va ijtimoiy rivojlanish kabi turli tarmoqlar bo‘yicha islohotlarni amalga oshirishga yo‘l-yo‘riq ko‘rsatishi, pirovardida modernizatsiya va taraqqiyotga yanada maqsadli va samarali yondashish imkonini berishini yoritishdir. Maqolada