TA'LIMNING ZAMONAVIY TRANSFORMATSIYASI - Rizaqulov Suhrob (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada ta’lim tizimining zamonaviy transformatsiyasi va uning asosiy yo‘nalishlari tahlil qilinadi. Raqamli texnologiyalar, sun’iy intellekt, onlayn ta’lim platformalari va shaxsiylashtirilgan o‘qitish kabi innovatsiyalar bugungi kunda ta’lim jarayoniga katta ta’sir ko‘rsatmoqda. Ushbu maqolada ushbu o‘zgarishlarning afzalliklari, muammolari va kelajakdagi rivojlanish istiqbollari yoritiladi.