BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHISI NUTQINING AHAMIYATI - G‘ulomjonova Mubdi’ma G‘ayratjon qizi; Zokirova Sohiba Muxtoraliyevna (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf o‘qituvchisi nutqining dolzarbligi, ruhiy-emotsional  hamda axloqiy-tarbiyaviy ta’siri, shuningdek o‘ziga xos xususiyatlari borasida so‘z boradi.