THE POWER OF EDUCATION IN CHANGING THE WORLD - Shokirova Shakhrizoda (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotatsiya: Ta’lim insoniyat tarixida eng muhim va ta’sirchan omillardan biri hisoblanadi. U nafaqat individual rivojlanishni, balki jamiyat va butun dunyoni o’zgartirishni ta’minlaydi. Ta’lim orqali insonlar bilim, ko’nikma va qadriyatlarni o’zlashtirib, o’z hayotlarini va atrofdagi muhitni yaxshilash imkoniyatiga ega bo’ladilar. Ta’limning kuchi, shubhasiz, jamiyatni yanada rivojlantirish, ijtimoiy adolatni ta’minlash va global muammolarni hal qilishda muhim rol o’ynaydi.