QO‘RIQLASH DEPARTAMENTI BO‘LINMALARI XODIMLARINI XIZMATGA JISMONAN TAYYORLASH - S.M.Usmonov (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada Oʻzbekiston Respublikasi Milliy gvardiyasi Qo‘riqlash bo‘linmalari xodimlarining jangovar, kasbiy va jismoniy tayyorgarligini takomillashtirishga yangicha yondashuvlar hamda xodimlarining o‘ta muhim toifalangan obyektlarni qo‘riqlash, jismoniy va yuridik shaxslarning mol-mulklari daxlsizligini ta’minlash, qo‘riqdagi obyektlarda jamoat tartibini saqlash, jinoyatchilikka qarshi kurashish yo‘nalishidagi xizmat vazifalarini bajarishida jismoniy tayyorgarlik va sportning o‘rni haqida so‘z yuritiladi.