MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA BOLALARNING KREATIVLIGINI RIVOJLANTIRISH METODIKASINI TAKOMILLASHTIRISH (TAYYORLOV GURUHLARI MISOLIDA) - Panjiyeva Shirin Axmadovna (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola O‘zbekistonda maktabgacha ta’lim muassasalarida bolalarning kreativligini rivojlantirish metodikasini takomillashtirish(Tayyorlov guruhlar misolida)’’uchun yangi metodlarni yaratishni,ularni amaliyotga taqdim etish,texnika texnalogiyalarini o’rganadi.