ISPAN VA O‘ZBEK TILLARIDAGI MAQOL HAMDA TEZ AYTISHLAR - Joniqulova Guljahon Saitmuratovna (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotatsiya. Bu maqolada ispan va o‘zbek maqollari va tez aytishlari haqida ma’lumotlar keltirib o‘tilgan.Bunda biz o‘zbek xalq maqollari qanchalik ispan xalq maqollariga o‘xshash hamda farq qilishini ko‘rishimiz mumkin. Chunki maqol bu xalq og‘zaki ijodi hisoblanib, u tilning qanchalik boy ekanligini ko‘rsatib beruvchi omil hisoblanadi, shuningdek tez aytish ham shuning jumlasidandir.