III-SINFLARDA TASVIRIY SAN’AT DARSLARI ORQALI O‘QUVCHILAR IJODIY QOBILIYATLARINI RIVOJLANTIRISH USULLARI - Оlimоv Аnvаrjоn Mаmirоvich (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada III-sinf o‘quvchilarining tasviriy san’at darslari orqali ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirishning samarali usullari haqida fikr yuritiladi. Tasviriy san’at vositalari, metodik yondashuvlar, estetik didni shakllantirish, kuzatuvchanlik va tasavvur orqali ijodiy tafakkurni rivojlantirish imkoniyatlari yoritilgan.