ABDULLA QAHHORNING “AYB KIMDA?” HIKOYASINING STILISTIK TAHLILI - Abdukarimova Nigora (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Abdulla Qahhorning “Ayb kimda?” hikoyasi asosida matn stilistikasi tahlil qilinadi. Asarda muallif va qahramonlar nutqidagi stilistik kontrast, leksik-semantik vositalar, dialogik ifoda, kinoya va ironiyaning badiiy-estetik xususiyatlari yoritiladi. Matn voqelikni tasvirlash bilan birga, jamiyatdagi muhim tarbiyaviy muammolarni til vositasida ochib beradi.