RAMANESKO KARAMINING BIOLOGIK XUSUSIYATLARI VA YETISHTIRISH TEXNOLOGIYASI - Xushvaqtov Nurbek Jumayevich; Abdulxafizov Sayfullo Abdinabi o’g’li (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotasiya ushbu maqolada sabzavot ekinlaridan yangi karam turi Ramanesko karami haqida ma`lumotlar keltirilgan. Umbu karam noananaviy ekin turlaridan bo`lib, gulkaram bilab brokkoli chatishtirish natijasida yaratilgan. Maqolada yetishtirish agrotexnologiyasi va iltemol qilish bo`yicha ma`lumotlar keltirilgan.