TA’LIM VA TARBIYA JARAYONIDA IJTIMOIY-EMOTSIONAL KOMPETENSIYALARNI RIVOJLANTIRISHNING AHAMIYATI - Kdirbaeva Xurliman Mangitbaevna (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotatsiya: Maqolada o‘qituvchining hissiy kompetentsiyasini uning kasbiy kommunikativ kompetentsiyasining muhim tarkibiy qismi sifatida rivojlantirish muammosi ko‘rib chiqiladi. Tadqiqot maqsadi maktab o‘qituvchilarida hissiy kompetentsiyaning rivojlanish darajasini baholash va uni rivojlantirish uchun maqbul sharoitlarni aniqlashdir.