QARAQALPAQ KINO KÓRKEM ÓNERINDE ZAMANAGÓYLIKTIŃ SÚWRETLENIWI - Anar Jaqsimuratova; Nizamatdin Azaratdinov (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotaciya: Bul maqalada kino kórkem óneriniń dóreliw processleri, sonıń ishinde qaraqalpaq kino kórkem óneriniń payda bolıwı, rawajlanıw basqıshları, dóretilgen filmler haqqında maĝlıwmatlar berilgen. Filmlerde milliylik hám zamanagóyliktin áhmiyeti, onıń tamashagóyge tásir etiw kúshi haqqında toqtalıp ótiledi.