FUQAROLIK-HUQUQIY MUNOSABATLARNING RIVOJLANISH TENDENSIYALARI ÓZBEKISTONDA - Azirbaev Salamat Kuanishbaevich (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotaciya: Ushbu maqolada Oʻzbekistonda fuqarolik-huquqiy munosabatlarning rivojlanish tendensiyalari, huquqiy asoslari, zamonaviy oʻzgarishlar va dolzarb muammolar tahlil qilinadi.