JADID MA’RIFATPARVARLAR ASARLARIDA TAʼLIM VA TARBIYANING O‘RNI - Ibragimova Zulayxo Karimbayevna (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada jadid ma’rifatparvarlarning ta’lim va tarbiyaga oid bo‘lgan ayrim mulohazalari falsafiy tahlil qilingan.