BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARIDA IJODIY FAOLIYATNI RIVOJLANTIRISH METODIKASI - Sa’dullayeva Noila Lutfulla qizi (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida ijodiy faoliyatni rivojlantirishning pedagogik metodlari va texnologiyalari tahlil qilinadi. Tadqiqot ijodiy faoliyatning shakllanishiga ta’sir qiluvchi xususiyatlarni faoliyatini baholash usullari, rasm va grafiklardan foydalanish orqali ijodiy yondashuvlar ko‘rsatib o‘tiladi.