ISPAN TILINI O‘RGATISHDA TA’LIM PLATFORMALARINING O‘ZIGA XOSLIGI VA AFZALLIKLARI - Tashpulatova Feruza Sultanovna (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada zamonaviy ta’lim texnologiyalarining rivojlanishi bilan birga ispan tilini o‘rgatish jarayonida interaktiv, multimediya asosidagi onlayn platformalarning ahamiyati yoritiladi. Platformalarning metodik yondashuvlari, individual ta’limga moslashuvi, til kompetensiyalarini shakllantirishdagi afzalliklari va o‘ziga xos jihatlari haqida fikr yuritiladi.