SANOAT KORXONALARINING RAQOBATBARDOSHLIGINI OSHIRISHDA XODIMLARNI SAMARALI BOSHQARISH USULLARINING ROLI - Rahmonova Umida Erkinovna (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada sanoat korxonalarining raqobatbardoshligini oshirishda xodimlarni samarali boshqarish usullarining ahamiyati tahlil qilinadi. Xodimlarni boshqarishning zamonaviy yondashuvlari, ularning mehnat faoliyatiga ta’siri va tashkilotning umumiy samaradorligiga qo‘shgan hissasi yoritilgan. Shuningdek, ilg‘or boshqaruv amaliyotlari asosida raqobatdosh muhitda muvaffaqiyatga erishish imkoniyatlari ko‘rib chiqilgan. Tadqiqot natijalari sanoat korxonalari uchun amaliy tavsiyalarni taqdim etadi.