ХИЗМАТ КЎРСАТИШ СОҲАСИ КОРХОНАЛАРИДА МАРКЕТИНГ СТРАТЕГИЯСИНИНГ АҲАМИЯТИНИ ОШИРИШ - Бегленов Нукусбай Даулетниязович (World Scientific Research Journal, 2025)
Аннотация. Хизмат кўрсатиш соҳаси аҳоли бандлигини таъминлашда энг катта захиралардан бири ҳисобланади. Мақолада холистик маркетинг концепцияларига таянган ҳолда, хизмат кўрсатиш корхоналарининг маркетинг фаолиятини турли хил мураккаблик ва компетенция (ваколатга эгалик)ни мувофиқлаштириш орқали бозор фаолиятини ташкил этиш мақсадга мувофиқлиги асосланди.