TA’LIM JARAYONIDA SUN’IY INTELLEKTGA ASOSLANGAN MOBIL ILOVALARNI YARATISH VA ULARNING SAMARADORLIGINI TAHLIL QILISH - Zaripova Feruza Umidjon qizi (World Scientific Research Journal, 2025)
Ushbu maqolada sun’iy intellekt asosida ishlab chiqilgan mobil ta’lim ilovalari, ularning ta’lim jarayoniga ta’siri, samaradorlik darajasi va foydalanuvchilar tajribasi chuqur tahlil qilinadi. Tadqiqotda AI texnologiyasining individual o’rganish, avtomatik baholash va moslashtirilgan topshiriqlar taqdim etish imkoniyatlari o’rganiladi. Maxsus ishlab chiqilgan AI-mobil ilovaning tajribaviy sinov natijalari asosida ta’lim jarayonida sun’iy intellekt integratsiyasi bo’yicha muhim xulosalar keltirilgan.