ХЎЖАЛИК ЮРИТУВЧИ СУБЪЕКТЛАРДА ОПЕРАЦИОН ЦИКЛ ТАҲЛИЛИНИ ТАШКИЛ ЭТИШ МАСАЛАЛАРИ - Қличев Бахтиёр Пардаевич (World Scientific Research Journal, 2025)
Аннотация. Мазкур мақолада корхоналарда операцион фаолиятида маҳсулотнинг операцион цикли бўйича таҳлилий ишларнинг амалга ошириш масалаларини қамраб олган. Операцион циклни аниқлаш ва уни қисқартиришда амалга оширилган ҳисоб-китобларда нисбий кўрсаткичлар, маълумотларни гуруҳлаш, мантиқий таҳлил усулларидан фойдаланилган, ҳисоб-китоблар амалга оширилган ҳамда таҳлилий ечимлар берилган.