СОЛИҚҚА ОИД ҲУҚУҚБУЗАРЛИК УЧУН ЖАВОБГАРЛИК ЧОРАЛАРИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Эргашев Илхомжон Ободович (World Scientific Research Journal, 2025)
Аннотация: Мақолада тадбиркорлик субъектларини солиққа оид ҳуқуқбузарлик учун жавобгарлик чораси сифатида белгиланган молиявий санкциялар ва маъмурий жарималарни қўлланилиши ҳам субъект фалиятига ҳам уларнинг мансабдорларига нисбатан таъсири ҳамда ўзига хос жиҳатлари, аҳамияти кўриб чиқилади.