FISKAL SIYOSAT BOʻYICHA XORIJIY MAMLAKATLAR TAJRIBASI VA UNI QOʻLLASH MUAMMOLARI - Ergashev Ilxomjon Obodovich (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotatsiya. Ushbu tadqiqotda davomida turli davlatlarning fiskal siyosatni oʻrganildi, soliq maʼmurchiligi va xizmatini shakllantirish, soliq madaniyatini oshirish, soliq qarzdorliklarini kamaytirish boʻyicha asosiy muammolari oʻrganildi. Rivojlangan mamlakatlar tajribalari ni hisobga olgan xolda xulosalar shakllantirildi va milliy soliq maʼmurchiligimiz qoʻllash mumkin boʻlgan takliflar berildi.