ЎЗБЕКИСТОНДА ЎЗИНИ ЎЗИ БАНД ҚИЛИШ: РИВОЖЛАНИШ ИСТИҚБОЛЛАРИ ВА СОЛИҚ ТИЗИМИДАГИ ЎРНИ - Файзиев Фаррух Абдуллахожаевич (World Scientific Research Journal, 2025)
Аннотация: Ушбу мақолада ўзини ўзи банд қилган шахсларни солиққа тортишнинг хусусиятлари, мамлакатимиз қонунчилиги, жаҳон тажрибаси таҳлил қилиниб тегишли таклиф ва тавсиялар ишлаб чиқилган.