ЎЗБЕКИСТОН ФИСКАЛ СИЁСАТИНИНГ ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАРИ ВА НОРАСМИЙ ИҚТИСОДИЁТ УЛУШИНИ КАМАЙТИРИШДАГИ АХАМИЯТИ - Қурбонов Мухиддин Абдуллаевич (World Scientific Research Journal, 2025)
Аннотация. Ушбу мақолада фискал сиёсат ҳамда солиқ маъмурчилигини такомиллаштириш муаммолари, солиқ ислоҳотларини амалиётга самарали жорий этиш, солиқлар тизимини соддалаштириш каби долзарб масалалари ва бу борада хорижий давлатларнинг илғор тажрибаларини ўрганишга ва улардан фойдаланишга хизмат қилувчи илмий таклифлар ва тавсиялар ишлаб чиқилган.