ХУФИЁНА ИҚТИСОДИЁТ ШАРОИТИДА ФИСКАЛ СИЁСАТИ ВА УНИНГ НАЗАРИЙ АСОСЛАРИ - Қурбонов Мухиддин Абдуллаевич (World Scientific Research Journal, 2025)
Аннотация: Мақолада фискал сиёсатнинг назарий асослари, фискал сиёст инструментлари, иқтисодий ўсишни таъминлашда фискал сиёсатининг ролини ошириш ҳамда фискал сиёсатнинг назарий асосларини такомиллаштириш бўйича таклифлар ва тавсиялар ишлаб чиқилган.