БОЖХОНА ТЎЛОВЛАРИНИ УНДИРИШДА МОЛИЯВИЙ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИНИ ҚЎЛЛАШ АМАЛИЁТИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Қурбонов Мухиддин Абдуллаевич (World Scientific Research Journal, 2025)
Аннотация: Мазкур мақолада Ўзбекистон Республикаси божхона чегарасидан олиб ўтилаётган товарлардан божхона тўловларини ундиришда ахборот технологияларини қўллашни мазмун-моҳияти ва аҳамияти очиб берилган.Божхона тўловларини ҳисоблашда ахборот технологияларини қўллашни такомиллаштириш бўйича илмий асосланган таклиф ва тавсиялар берилди.