ERKIN IQTISODIY ZONALAR FAOLIYATINI TAKOMILLASHTIRISH VA NORMATIV-HUQUQIY ASOSLARI - Қурбонов Мухиддин Абдуллаевич (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotatsiya: ushbu maqolada Oʻzbekistonda erkin iqtisodiy zonalar faoliyatini takomillashtirishning ayrim normativ-huquqiy asoslari, ularning mohiyati, xususiyatlari va amal qilish tartiblari haqida maʼlumotlar bayon qilingan. Unda shuningdek, Oʻzbekistonda erkin faoliyat yurituvchi iqtisodiy zonalar tashkil etishning huquqiy mexanizmlari va ular negizida kichik tadbirkorlik subyektlari tashkil etishning normativ asoslari, kichik sanoat zonalari faoliyati samaradorligini oshirish borasidagi qoʻshimcha chora-tadbirlar toʻgʻrisidagi normativ-huquqiy hujjatlarning ayrimlari yoritilgan.