IMOM JA’FAR BARZANJIYNING “IQDUL JAVHAR FIY MAVLIDIN-NABIYYIL AZHAR” ASARI VA MULLA YO’LDOSH XILVATIYNING “MAVLUDI SHARIF” ASARLARI QIYOSIY TAHLILI - Muxitdinova Gulbahor Rustamdjanovna (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotatsiya: maqolada o’zbek mumtoz adabiyoti vakili Mulla Yo’ldosh Xilvatiyning “Mavludi sharif” asari hamda arab olimi Imom Ja’far Barzanjiyning “Iqdul javhar fiy mavlidin-nabiyyil azhar” asari haqidagi fikrlar olg’a surilgan. Bu ikki asar qiyosiy tahlil qilingan.