BLOCKCHAIN TEXNOLOGIYASINI AXBOROT TEXNOLOGIYALARIDA QO’LLASH - O.N. Abdivaliyev (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada biz blockchain texnologiyasi, uning qanday ishlashi va uni axboroto tizimlarida qanday qollash mumkinligi, blockchain orqali axborot tizimlarini xavfsizligi va shaffofligini qay darajada yuqori saviyada tashkil eta olishimiz mumkinligini ko’rib chiqishimiz mumkin.