MA’NAVIY-MA’RIFIY ISHLARNI TAKOMILLASHTIRISHNING SHAKL, METOD VA VOSITALARI - Turobova Zulfizar Ulug'bek qizi (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ma’naviy-ma’rifiy ishlarni takomillashtirishning ahamiyati, ularning shakllari, metodlari va vositalari haqida batafsil ma’lumot berilgan. Maqolada zamonaviy texnologiyalar va interfaol metodlarning ushbu jarayondagi o‘rni tahlil qilinadi. Shuningdek, ma’naviy-ma’rifiy ishlarni samarali tashkil etish bo‘yicha tavsiyalar beriladi.