YANGI O’ZBEKISTON TARAQQIYOTIDA BARKAMOL AVLOD MA’NAVIYATINI SHAKLLANTIRISHDA ISLOM DININING AHAMIYATI - Turobova Zulfizar Ulug'bek qizi (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotatsiya: Maqolada yoshlar ma’naviyatini shakllantirishda islom dinining tutgan o’rni, ta’lim-tarbiyada islom dining ahamiyati haqida fikrlar yuritilgan. Shuningdek, barkamol avlod ongida diniy bag’rikenglik, hamjihatlik, vijdon erkinligiga doir tushunchalarni shakllantirishning o’ziga xos xususiyatlari o’z aksini topgan.