O‘ZBEKISTONDA TURIZM RIVOJLANISHINING ISTIQBOLLARI VA MUAMMOLARI - Ergasheva Robiya (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada turizm rivojlanishining istiqbollari tahlil qilingan. Turizmning iqtisodiyotga ta’siri, infratuzilmani rivojlantirish, innovatsion texnologiyalarni joriy etish va barqaror turizm kontseptsiyalari asosiy yo‘nalishlar sifatida ko‘rib chiqilgan. Shuningdek, turizmni kelgusi rivojlantirish uchun raqamlashtirish, infratuzilmani takomillashtirish va mahalliy brendlarni qo‘llab-quvvatlash muhim ekani ta’kidlangan.