GRUNT TO‘G‘ON QIYALIGI USTUVORLIGI MASALASINI ANALITIK YECHISH - Suyunov Abdug‘ani Shavkat o‘g‘li (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotatsiya: To‘g‘on qiyaligi ustuvorligi eng asosiy omillardan hisoblanib, to‘g‘onning turg‘unligi va mustahkamligini asoslovchi hisoblanadi. Bir jinssiz to‘g‘onlarda ustuvorlik gruntlarning mexanik xossasidan kelib chiqib baholanadi.