TIJORAT BANKLARIDA BUXGALTERIYA HISOBINI TASHKIL ETISH VA HISOBOTINI TAKOMILLASHTIRISH - Baxronova Dilnavoz (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotatsiya: Ushbu  tezis  O'zbekiston bank tizimidagi  tijorat  banklarida buxgalteriya hisobini tashkil etishning  o’ziga xos xususiyatlari va ularni   takomillashtirishga   bag'ishlangan. Tadqiqot maqsadi banklardagi  buxgalteriya hisobida  va hisobotlarini  tayyorlashda  mavjud  muammolarni  aniqlash  hamda  ularni  bartaraf etish  yo'llarini  ishlab  chiqishdan  iborat.