MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA NUTQNI RIVOJLANTIRISHDA O’YINNING AHAMIYATI - Xamzayeva Dilafruz (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotasiya: Maqolada Maktabgacha yoshdagi bolalarda oʻyin metodikasining logopediya mashgʻulotlarida qanday samarali ishlatilishini, o’yin metodikasining umumiy tavsifi.Nutqni rivojlantirishda o’yinning ahamiyati. Bolalar bilan ishlashda qanday yondashuvlar mavjudligi va logopediya mashgʻulotlarida oʻyinlardan namunalar ham keltirilgan.