VOYAGA YETMAGANLARGA NISBATAN JINSIY JINOYATLARNI OLDINI OLISH VA JAZOLASHNI TAKOMILLASHTIRISH - Usmonov Saidyusuf Saydolim o‘g‘li (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada xotin-qizlar va bolalar huquqlari, erkinliklari hamda qonuniy manfaatlarini ishonchli himoya qilish, voyaga yetmaganlarga nisbatan jinsiy zo‘ravonlikni qanday oldini olish choralari, voyaga yetmaganlarga nisbatan javobgarlik choralarini, voyaga yetmaganlarga nisbatan jinsiy zo‘ravonlik sodir etganlarning reyestrini yuritish qoidalari aytib o’tilgan.