KOMPYUTER GRAFIKASI VOSITASIDA LOYIHALASH KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISH METODIKASI - Boymurodov Bobir Elmurodovich (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotasiya: Maqolada bo‘lajak muhandislarni kompyuter grafikasi vositasida loyihalash kompetentligini rivojlantirish metodikasi ko`rib chiqilgan. Bundan tashqari kompyuter grafikasi vositasida loyihalash kompetensiyalarni amaliy faoliyatda qo‘llay olish jarayonida talabalarning amaliy harakatlar majmuasining komponentlar tuzilmalari yoritib berilgan.