HOMILADA TUG‘MA NUQSONLAR VA HOMILA ICHI INFEKSIYASI - Kalandarova Amina Nurullaevna; Qurbonboyeva Hamida Hamdamovna (World Scientific Research Journal, 2025)
Ushbu maqola homila ichi infeksiyalarini o‘rganish va uning natijasida homilada tug‘ma nuqsonlarning kelib chiqishi va boshqa asoratlarini yoritishga qaratilgan. Jumladan, toksoplazmoz, qizilcha, sitomegalovirus, gerpes va boshqa infeksiyalarning homilaga ta’siri bayon etilgan.Maqola homila ichi infeksiyasining turlari, yuqish yo‘llari, asoratlarini o‘rganish maqsadida yozilgan.