ОПЕРАЦИОН ФАОЛИЯТ НАТИЖАЛАРИНИ ИФОДАЛОВЧИ КЎРСАТКИЧЛАР ТАҲЛИЛИ - Қличев Бахтиёр Пардаевич (World Scientific Research Journal, 2025)
Аннотация: Мазкур мақолада корхоналар операцион фаолият таҳлилини ташкил этишда ўрганиладиган кўрсаткичлар фаолият натижаларидан келиб чиқиб умумий ва таркибий кўрсаткичларга бўлиб ўрганилган. Операцион фаолият таҳлилида мазкур кўрсаткичларнинг таснифлаш белгилари, ушбу кўрсаткичларнинг мазмуни, ушбу кўрсаткичларнинг назарий ва амалий жиҳатлари ёритилган.