INGLIZ VA O‘ZBEK TILLARIDA QARINDOSHLIK TERMINLARINING LEKSIK- SEMANTIK XUSUSIYATLARI - Abdusattorov Mavlon Sherali o‘g‘li (World Scientific Research Journal, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ingliz va o‘zbek tillaridagi qarindoshlik terminlari leksik-semantik xususiyatlari tilshunoslik nuqtai nazaridan tahlil qilish yoritilgan.